OVER MIJ

PORTFOLIO

CONTACT

WEBSITE ONDERHOUD

Website laten bouwen in Putten?

Website laten bouwen in Putten?

Woon je in Putten, Nijkerk, Ermelo of Harderwijk en zoek je een fijne partner om jouw aanwezigheid verder uit te bouwen?

Met meer dan 50 tevreden klanten in 2020 gaan we samen aan de slag om jouw website te bouwen op een manier die past bij jouw merk, jouw uitstraling en die natuurlijk goed vindbaar is voor je klanten. ontzettend makkelijk om je website te laten maken in Putten

Met een klein beetje voorbereiding maken we jouw nieuwe website in putten en staat deze binnen 48 uur al online.

Webshop laten maken in Putten

Juist in deze tijd is het hebben van een Webshop een groot voordeel.
Misschien onderneem je in Putten en heb je al een webshop, of misschien heb je nog geen webshop en ben je op zoek naar een fijne Partner die je helpt bij het opzetten.

Alle webshops die ik bouw zijn allemaal makkelijk zelf te onderhouden, producten voeg je eenvoudig zelf toe.

Samen kijken we naar je wensen en automatiseren we het process van je webshop zo optimaal mogelijk.

Zo kun jij je focussen op het ondernemen en je webshop doet de rest.

Laat je verkopen groeien in Putten en ver daarbuiten met een prachtige webshop die goed vindbaar is in google, er mooi uit ziet op mobiel en desktop en daarnaast ook nog eens erg gemakkelijk is om mee te werken.

We maken desgewenst automatische koppelingen met Ideal, PostNL, Facebook en Instagram shopping en indien mogelijk je boekhouding zodat het continu invoeren van gegevens tot het verleden behoort.

Social Media beheer in Putten

Wil je je zichtbaarheid op Social Media uitbreiden?
Actief zijn op social media is goed voor het opbouwen van een band met je klanten en een uitgelezen kans om jouw producten mooi in de kijker te spelen!

We kijken samen naar de social media pagina’s van jouw bedrijf in Putten en bedenken een strategie om je doelen te verwezenlijken.

Zijn je social media kanalen nu erg rommelig? we herstructureren je kanalen en kijken samen met jou naar bijvoorbeeld een content kalender.

Zo vergroten we samen je zichtbaarheid online en kijken naar hoe we zo efficient mogelijk gebruik kunnen maken van deze kanalen.

Podcast in Putten

Podcasts zijn een van de hardst stijgende vormen van marketing in 2021.

De manier om van jou als ondernemer een expert te maken in jouw vakgebied. Er zijn relatief weinig podcasts in Nederland dus speel in op deze opkomende trend.

Bij jouw thuis of op kantoor nemen we wekelijks of tweewekelijks jouw podcast op. Ik zorg er voor dat deze bewerkt wordt en eventuele achtergrond geluiden verdwijnen uit de opname.

Binnen 48 uur plaats ik je podcast op alle grote podcastkanalen zoals Spotify en Apple Podcast.

Waar nodig coach ik je door je eerste podcasts en start je zelfverzekerd met jouw podcast uit Putten.
Nieuwsgierig? Ik heb er een aparte website voor klik hier

 

Wil je weten wie je reeds voorgingen? bekijk hier mijn portfolio

 

website bouwen putten

11 + 10 =